Zeg je altijd op alles maar ´ja´ (of in ieder geval heel vaak) en heb je daardoor het gevoel dat je ´nee´ tegen jezelf zegt?

Loop je vaak vast? Blokkeer je of loop je tegen je eigen grenzen aan?

Ga je dingen die je moeilijk vindt of je angstig maken uit de weg?

Denk je dat iets voor jou niet is weggelegd?

Heb je bepaalde (denk)patronen ontwikkeld in je leven die je niet verder helpen?

Heb je moeite met ontvangen? Complimentjes wuif je weg, je vindt dat het erbij hoort en maakt jezelf kleiner dan nodig is?

Heb je vaak negatieve gedachtes en zie je altijd maar beren op de weg?

Blijven ongelukkige omstandigheden zich steeds voordoen? Keer op keer?

Heb je het gevoel dat het leven jou niet gunstig gezind is?

Je voelt je niet echt gelukkig, maar weet ook niet zo goed hoe je dit kunt veranderen?

Je hebt het gevoel dat het leven jou leidt in plaats van dat jij jouw leven kunt leiden zoals jij het zou willen?

Heb je het gevoel dat je meer kunt en ook meer wilt in het leven, maar je weet niet zo goed hoe?

 

Heb je één of meerdere ´ja´s´? Dan is het jóuw tijd om hier iets mee te gaan doen! Doe mee aan deze cursus en kickstart nú jouw eigen mooiste leven. Want een mooi en gelukkig leven is voor iedereen weggelegd.. Ook voor jou!

 

In niemands leven is alleen maar positiviteit  of gaat het alleen maar makkelijk en goed. Iedereen krijgt te maken met tegenslag, met obstakels. die je moet nemen. Geen enkel pad loopt recht zonder problemen. Het leven kent nu eenmaal flaws. en gaat met ups en downs. Dat is het leven. Alles wat we tot nu toe in ons leven zijn tegengekomen, heeft ons gemaakt tot wie we vandaag de dag zijn en waar we nu zijn. Wees daar ook dankbaar voor ♥

 

Maar...

we hebben wel invloed op hoe we met deze flaws omgaan. Onze mindset is hierin alles bepalend.

Wil jij de rest van je leven op dit punt blijven zitten of wil je kijken of er nog meer is weggelegd voor je?

Wil je verder, met jezelf, groeien als persoon en het creëren van je eigen mooie leven?

 

Met het creëren van een leven vol passie!

 

Dan is het nú tijd om hiermee aan de slag te gaan.

 

Hoe fijn is het als je de tools in handen krijgt.

Dat je stap voor stap meegenomen wordt.

Dat je precies leert hoe je die shift kan maken.

Dat óók jij je doelen kunt verwezenlijken en je mooiste dromen en liefste wensen kunt laten uitkomen.

Zodat je je eigen leven kunt creëren, precies zoals jij het zou willen.

Precies zoals jij vindt dat het eruit zou moeten zien.

 

Wacht dan niet langer en doe mee met de instacursus ´Kickstart je mooiste leven!´. Van 15 t/m 19 november kun je je een hele week onderdompelen en gaan we met elkaar aan de slag. Je gaat jouw mooiste leven creëren. Elke dag staan nieuwe lessen klaar in een afgeschermd insta-account. Alleen de mensen die meedoen aan de cursus, hebben hier toegang toe. Je begeeft je in een fijne omgeving met allemaal gelijkgestemden. Je kunt de lessen bekijken op het moment dat het jou het beste uitkomt, want we hebben nu eenmaal allemaal een andere dagplanning.. Je kunt tijdens deze week reageren, vragen stellen en dm´s sturen. Ik zal alle vragen beantwoorden. Deze gehele week zal ik volledig tot je beschikking staan. Ook zal ik de meest gestelde vragen behandelen in een extra live. Zo kunnen we ook van elkaar leren!

 

Leid je eigen leven in plaats van dat het leven jou leidt!

 

Neem het heft nú in eigen handen en pak de controle over je leven terug. Alleen jij kan de leider van jouw leven zijn. 

 

En je hoeft het niet alleen te doen, want we gaan het samen doen! Samen werken we aan het verhogen van jouw frequentie, zodat jij hele mooie dingen gaat aantrekken in je leven. Wacht niet tot 1 januari met je goede voornemens, maar onderneem NU actie, zodat je jouw doelen al behaald hebt op 1 januari en je met een goed gevoel het nieuwe jaar in stapt.

 

Na het volgen van deze cursus:

♥ weet je hoe je (bewust) kunt manifesteren 

♥ laat je het universum voor jou werken

♥ trek je mooie dingen aan met de wet van aantrekking

♥ maak je de juiste shift

♥ voel je je een ander persoon, iemand die blij en gelukkig is

♥ heb je meer zelfvertrouwen

♥ weet je wat jou altijd tegengehouden heeft 

♥ kun je dit moeiteloos ombuigen

♥ weet je jouw mooiste dromen en doelen te verwezenlijken

♥ en behaal je jouw resultaten vanuit een krachtige mindset

   

  Van 15 t/m 19 november gaan we met elkaar aan de slag. Elke dag staan nieuwe lessen vanaf 09.00 uur klaar in een afgeschermd insta-account. Je kunt de lessen dus bekijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je blijft life-time toegang houden tot het account, dus ook na deze week kun je alles nog terugkijken. Elke dag plaats ik filmpjes en nieuwe content die over de betreffende module van die dag gaan. 

   

  Je kunt tijdens deze week reageren, vragen stellen en dm´s sturen. Ik zal alle vragen beantwoorden. Deze gehele week zal ik volledig tot je beschikking staan. Ook zal ik de meest gestelde vragen behandelen in een live., zodat we er allemaal van kunnen leren en een heleboel extra waarde tot ons kunnen nemen.

   

  Je hebt nu de unieke mogelijkheid om voor een speciale prijs in te stappen. Let op: deze prijs geldt alleen voor deze lancering! De instapprijs is nu slechts €17. Dit is een eenmalig aanbod. Na de cursus zal de prijs omhoog gaan en nooit meer voor deze prijs gegeven worden, want de exacte waarde van deze cursus ligt vele malen hoger. 

   

  Wat krijg je allemaal voor deze waanzinnige instapprijs van €17?

  ♥ je gaat aan de slag met manifesteren

  ♥ je leert hoe je het universum voor jou kunt laten werken

  ♥ je ontdekt hoe de wet van aantrekking werkt

  ♥ je leert wat jou altijd tegengehouden heeft en wat jouw #1 hack is in life

  ♥ je gaat aan de slag met life changing shiften

  ♥ je creëert je eigen affirmaties én past ze toe

  ♥ je leert om te visualiseren, vragen én te verwachten!

  ♥ je krijgt tools om zelf aan de slag te kunnen gaan

  ♥ een live op zondagavond 14 november om met elkaar de kickstart af te trappen

  ♥ een extra live om jullie vragen door te nemen en antwoorden te geven

  ♥ een live op vrijdagavond 19 november om met elkaar een bijzondere week af te sluiten

  ♥ deze hele week krijgen jullie reacties en antwoorden op al jullie vragen, reacties en dm´s

  ♥ life-time toegang tot het cursusaccount, ook als er nieuwe modules bijkomen en content bijgewerkt wordt (zolang je het account blijft volgen)

   

  Misschien herken je dit wel...

   

  Herken je het vicieuze cirkeltje waarin je ronddraait? Je wilt wel anders, maar je weet niet zo goed hoe. Het lukt niet zo goed alleen. Of je voelt je niet zo goed begrepen door de mensen om je heen. Je hebt het niet meer naar je zin op je werk, je hebt altijd zorgen. Misschien laat je gezondheid wel wat te wensen over of je neemt je elk jaar voor om die kilo´s eraf te krijgen, maar elk jaar constateer je dat het wéér niet gelukt is. Of loop je vast in jouw relaties of vind je het moeilijk om überhaupt een relatie aan te gaan. Misschien bevind jij je regelmatig in situaties waarin je voelt dat je op een negatieve manier getriggerd wordt. Het roept boosheid, teleurstelling of frustraties bij je op. 

   

  Wat het ook is voor jou: als je niet tevreden of gelukkig bent op de plek waar je nu bent in je leven, blijf dan ook niet op die plek, maar zorg ervoor dat je in beweging komt. Hoe fijn zou het zijn als je een handleiding kreeg bij dit leven en je tools in handen had om dingen te veranderen. Of niet dan? Dat zou het leven een stuk makkelijker maken. Toch? 

   

  Zelf dacht ik vroeger ook nog weleens: ´waarom overkomt mij dit nu?´. ´Waarom trek ik x, y of z altijd aan?´ Vaak voelde het alsof het leven ´oneerlijk´ was en mij van alles overkwam. Een auto-ongeluk zorgde voor een zware whiplash en dat mijn leven letterlijk stil kwam te staan. Therapieën werden mijn enige uitjes en vijf jaar lang ben ik afgekeurd geweest. Daardoor voelde ik mij geen onderdeel meer van de maatschappij. Ondanks mijn beperkingen en het feit dat ik 100% afgekeurd was, wilde ik koste wat het kost weer terugkomen en dit niet de rest van mijn leven laten bepalen. Ik zag hoe ik hier ook zelf invloed op had. Toen veranderde alles voor mij!

   

  Ik voelde hoe ik de dingen voor mezelf kon veranderen. Hoe ik invloed erop had in plaats van dat alles mij maar steeds overkwam. Ik voelde letterlijk de shifts die mijn leven ging maken en hoe het universum vóór mij werkte in plaats van het gevoel dat het altijd maar tegen zat.

   

  Dat gevoel gun ik jou ook.

   

  Want er is niks fijner dan dit te kunnen voelen en daarop te kunnen anticiperen.

   

  En het mooie is: je kunt dit steeds weer opnieuw inzetten. Voor elke droom of wens, keer op keer. Het universum is oneindig. Het is niet ´klaar´ met ons na 1x iets vragen. Als je weet hoe dit werkt, dan ligt er een hele mooie toekomst voor je in het verschiet.

   

  Wat anderen zeggen