Ben je op zoek naar meer balans in je (drukke) leven?

Wil je gezondere keuzes maken voor jezelf?

Kun je nog wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?

Wil je meer (zelf)liefde toevoegen aan je leven?

Niet steeds maar weer zorgen willen maken?

 

Is het nu tijd voor jou?

 

In niemands leven is alleen maar positiviteit  of gaat het alleen maar makkelijk en goed. Iedereen krijgt te maken met tegenslag, met obstakels. die je moet nemen. Geen enkel pad loopt recht zonder problemen. Het leven kent nu eenmaal flaws. en gaat met ups en downs. Dat is het leven. Alles wat we tot nu toe in ons leven zijn tegengekomen, heeft ons gemaakt tot wie we vandaag de dag zijn en waar we nu zijn. Wees daar ook dankbaar voor, want je mag trots zijn op jezelf ♥

 

Maar...

we hebben wel invloed op hoe we met deze flaws omgaan. Onze mindset is hierin alles bepalend.

Wil jij de rest van je leven op dit punt blijven zitten of wil je kijken of er nog meer is weggelegd voor je?

Wil je verder, met jezelf, groeien als persoon en het creëren van je eigen mooie leven?

 

Met het creëren van een leven vol passie!

 

Dan is het nú tijd om hiermee aan de slag te gaan!

 

Hoe fijn is het als je de tools in handen krijgt.

Dat je stap voor stap meegenomen wordt.

Dat je precies leert hoe je die shift kan maken.

Dat óók jij je doelen kunt verwezenlijken en je mooiste dromen en liefste wensen kunt laten uitkomen.

Zodat je je eigen leven kunt creëren, precies zoals jij het zou willen.

Precies zoals jij vindt dat het eruit zou moeten zien.

 

Wacht dan niet langer en doe mee met ´Kickstart je mooiste leven!´. Je kunt direct starten en de video´s op jouw gewenste moment bekijken. 

 

Leid je eigen leven in plaats van dat het leven jou leidt!

 

Neem het heft nú in eigen handen en pak de controle over je leven terug. Alleen jij kan de leider van jouw leven zijn. 

 

En je hoeft het niet alleen te doen, want we gaan het samen doen! Samen werken we aan het verhogen van jouw frequentie, zodat jij hele mooie dingen gaat aantrekken in je leven. Wacht niet tot 1 januari met je goede voornemens, maar onderneem NU actie, zodat je jouw doelen al behaald hebt op 1 januari en je met een goed gevoel het nieuwe jaar in stapt.

 

Na het volgen van deze cursus:

♥ weet je hoe je (bewust) kunt manifesteren ´

♥ laat je het universum voor jou werken

♥ trek je mooie dingen aan met de wet van aantrekking

♥ maak je de juiste shift

♥ voel je je een ander persoon, iemand die blij en gelukkig is

♥ heb je meer zelfvertrouwen

♥ weet je wat jou altijd tegengehouden heeft 

♥ kun je dit moeiteloos ombuigen

♥ weet je jouw mooiste dromen en doelen te verwezenlijken

♥ en behaal je jouw resultaten vanuit een krachtige mindset

   

  Als je je aanmeldt voor deze cursus krijg je toegang tot het besloten account. Hier staan alle video´s voor je klaar. Je kunt in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt, dit allemaal bekijken. Je kunt na aanmelding dus DIRECT aan de slag!

   

  Bovendien krijg je ook nog enkele mooie bonussen die ik erbij weggeef én behoud je life-time toegang tot het account, zolang je het account blijft volgen. Bij een volgende lancering zullen weer nieuwe video´s geplaatst worden. Allemaal content waar jij toegang toe hebt, zonder dat je weer opnieuw hoeft te betalen! Want je betaalt dit bedrag slechts 1x. 

   

  Je hebt nu de unieke mogelijkheid om voor een speciale prijs in te stappen. Let op: deze aanbieding is slechts tijdelijk! Prijs zal daarna omhoog gaan en nooit meer voor deze prijs gegeven worden. De werkelijke waarde ligt vele malen hoger!

   

  De prijs is nu tijdelijk slechts €47,-. 

   

  Wees er dus snel bij en reserveer je plekje voordat de prijs omhoog gaat! Dat kan overigens elk moment zijn...

   

  Wat krijg je allemaal voor deze waanzinnige instapprijs van €47?

  ♥ je gaat aan de slag met manifesteren

  ♥ je leert hoe je het universum voor jou kunt laten werken

  ♥ je ontdekt hoe de wet van aantrekking werkt

  ♥ je leert wat jou altijd tegengehouden heeft

  ♥ en wat jouw #1 hack is in life

  ♥ je gaat aan de slag met life changing shiften

  ♥ je creëert je eigen affirmaties én past ze toe

  ♥ je leert om te visualiseren, vragen én te verwachten!

  ♥ je krijgt alle tools om zelf aan de slag te kunnen gaan

  ♥ je behoudt life-time toegang tot het cursusaccount, ook als er nieuwe modules bijkomen en content bijgewerkt wordt (zolang je het account blijft volgen)

  ♥ en je krijgt meerdere mooie waardevolle bonussen

   

  Bovendien is er een kickstarters-community in de maak! Als jij nú instapt, krijg jij straks hier -gratis en voor niks- ook toegang toe. Dit is nog eens een extra bonus die er bovenop komt. Wanneer dit eenmaal staat, wordt het een betaalde community voor toekomstige kickstarters. Maar voor jou zal het altijd gratis blijven als je nu besluit mee te doen!

   

  Misschien herken je dit wel...

   

  Herken je het vicieuze cirkeltje waarin je ronddraait? Je wilt wel anders, maar je weet niet zo goed hoe. Het lukt niet zo goed alleen. Of je voelt je niet zo goed begrepen door de mensen om je heen. Je hebt het niet meer naar je zin op je werk, je hebt altijd zorgen. Misschien laat je gezondheid wel wat te wensen over of je neemt je elk jaar voor om die kilo´s eraf te krijgen, maar elk jaar constateer je dat het wéér niet gelukt is. Of loop je vast in jouw relaties of vind je het moeilijk om überhaupt een relatie aan te gaan. Misschien bevind jij je regelmatig in situaties waarin je voelt dat je op een negatieve manier getriggerd wordt. Het roept boosheid, teleurstelling of frustraties bij je op. 

   

  Wat het ook is voor jou: als je niet tevreden of gelukkig bent op de plek waar je nu bent in je leven, blijf dan ook niet op die plek, maar zorg ervoor dat je in beweging komt. Hoe fijn zou het zijn als je een handleiding kreeg bij dit leven en je tools in handen had om dingen te veranderen. Of niet dan? Dat zou het leven een stuk makkelijker maken. Toch? 

   

  Zelf dacht ik vroeger ook nog weleens: ´waarom overkomt mij dit nu?´. ´Waarom trek ik x, y of z altijd aan?´ Vaak voelde het alsof het leven ´oneerlijk´ was en mij van alles overkwam. Een auto-ongeluk zorgde voor een zware whiplash en dat mijn leven letterlijk stil kwam te staan. Therapieën werden mijn enige uitjes en vijf jaar lang ben ik afgekeurd geweest. Daardoor voelde ik mij geen onderdeel meer van de maatschappij. Ondanks de pijn en mijn beperkingen en het feit dat ik 100% afgekeurd was, wilde ik koste wat het kost weer terugkomen en dit niet de rest van mijn leven laten bepalen. Ik zag hoe ik hier ook zelf invloed op had. Toen veranderde alles voor mij!

   

  Ik voelde hoe ik de dingen voor mezelf kon veranderen. Hoe ik invloed erop had in plaats van dat alles mij maar steeds overkwam. Ik voelde letterlijk de shifts die mijn leven ging maken en hoe het universum vóór mij werkte in plaats van het gevoel dat het altijd maar tegen zat.

   

  Dat gevoel gun ik jou ook.

   

  Want er is niks fijner dan dit te kunnen voelen en daarop te kunnen anticiperen.

   

  En het mooie is: je kunt dit steeds weer opnieuw inzetten. Voor elke droom of wens, keer op keer. Het universum is oneindig. Het is niet ´klaar´ met ons na 1x iets vragen. Als je weet hoe dit werkt, dan ligt er een hele mooie toekomst voor je in het verschiet.

   

  Wat anderen zeggen

  Hoi, ik ben Michelle

   

  Als ondernemer mag ik andere mensen helpen om hun leven een stukje mooier te maken. Mezelf blijven ontwikkelen en blijven leren in dit leven, vind ik enorm belangrijk. Zo leer ik mezelf ook steeds beter kennen en word ik een betere versie van wie ik al was. Dit doe ik via NLP en het volgen van cursussen en bijeenkomsten bij diverse inspirerende mensen Verder lees ik heel veel boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

   

  Ik ben moeder van een prachtige dochter op wie ik supertrots ben. We wonen samen met onze hond. Onze hond woont nu ruim 2 jaar bij ons en is een rescuehond uit Curaçao.. Dans loopt als een rode draad door ons leven en neemt een belangrijke plek in. We houden allebei van het theater, zowel voor- als achter de schermen, en doen graag dingen samen zoals weekendjes weg, samen shoppen, films kijken, spelletjes doen, musea bezoeken en iets van de wereld zien.

   

  Ik heb Event Management gestudeerd en vele mooie events mogen organiseren en/of aan mee mogen werken. Ook heb ik een lange tijd in de ontwikkelingssamenwerking gewerkt. Naast mijn werk heb ik altijd veel vrijwilligerswerk gedaan, van paardrijden met mensen met een verstandelijke beperking tot pr voor festivals en andere aangelegenheden. En alles wat hier maar tussen kan zitten.

   

  Het leven is altijd in beweging. Leer te dansen op deze bewegingen. Er zullen altijd leuke en minder leuke dingen gebeuren. In niemands leven gaat het alleen maar goed. Iedereen krijgt te maken met zijn of haar eigen battles. En deze battles zijn de momenten waarop we mogen leren en groeien. Hoe we hiermee omgaan en welke lessen we hier uittrekken, is aan onszelf. We creëren ons eigen leven en het leven biedt altijd weer nieuwe kansen, elke dag opnieuw. Een slechte dag is dus niet erg, want morgen kun je weer een goede dag maken.

   

  En als je écht gelooft in wat je wilt, dan zal je er komen! Als je het voelt, is het voor je weggelegd.!

   

  Er is altijd meer, beter, leuker… Maar wees ook dankbaar voor wat je hebt en al hebt mogen bereiken.

   

  Het hele leven zie ik als één grote leerschool. Uitgeleerd zijn we nooit en te oud om iets te leren al helemaal niet. Blijf jezelf ontwikkelen en zorg ervoor dat je een steeds mooiere versie van jezelf wordt ♥