Ik was een Afrikaanse vrouw

Onlangs heb ik weer een reïncarnatie-reading gedaan. Onze vorige levens laten zien waar we in dit leven tegenaan lopen of waar ons talent en interesses vandaan komen. In deze reading ging ik terug naar mijn vorige leven in het jaar 1100. Het was weer een bijzondere reis. In dit leven was ik een Afrikaanse vrouw, getrouwd, maar zonder kinderen. Ik leefde in de bush van Afrika. 

 

 

Dat ik geen kinderen kon krijgen, kwam omdat ik vervloekt was. Dat dacht ik tenminste, omdat mijn man dat steeds riep. In werkelijkheid lag het probleem bij hem en was ik helemaal niet vervloekt.

 

Ik ben niet oud geworden in dit leven. Slechts in de 40 jaar mocht ik worden. Helaas ben ik ook geen natuurlijke dood gestorven, maar vermoord in mijn slaap door mijn man. Ik werd er wel wakker van, maar kon toen al helaas niet veel meer doen. Hij kneep mijn keel dicht, tot het leven uit mij wegtrok. Mijn man is daarna hertrouwd maar ook met zijn nieuwe vrouw heeft hij geen kinderen gekregen. Dat bevestigde dat het probleem van onze kinderloosheid bij hem lag. 

 

Tijdens de reading, en met name het stuk over de moord, werd ik enorm misselijk. Dit kwam in hele heftige golven! Dit heb ik eerder meegemaakt tijdens mijn huis-cleaning. 

 

De reading heeft mij weer veel inzichten mogen geven. Door het gebeuren in dit vroegere leven zit er nog veel angst en emotie op mijn keel in mijn huidige leven. Iets waar ik mij ook bewust van ben, maar niet zo goed wist waar dit vandaan kwam. Dit viel als een puzzelstukje op zijn plek. 

 

Als klein meisje was ik al gefascineerd door Afrika. Toen ik in mijn volwassen leven de kans kreeg om naar Afrika toe te gaan, hoefde ik ook geen 2x na te denken. Daarna volgde nog vele malen. Ik heb 6 jaar voor een ontwikkelingsorganisatie gewerkt en regelmatig naar Afrika afgereisd om partners en projecten te bezoeken. 

 

De sessie hebben we weer afgesloten op een mooie plek, waar ik mijn oude ziel mocht ontmoeten en laten gaan naar het licht. Onze oude levens vertellen veel over wie we nu zijn. Het is fascinerend hoe alles met elkaar verbonden is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.