Het archief van de ziel

In de akasha kronieken ligt het archief van onze ziel verborgen. Akasha betekent ether of hemel, ook wel het 5e element. Alle gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden in dit leven, maar ook in vorige levens, en elke gedachte en emotie die een ziel heeft gehad, worden voorgoed bewaard in deze energetische bibliotheek: de kronieken. Het is jouw zielsreis die is vastgelegd.

Je kunt hiermee verbinding leggen om waardevolle informatie te ontvangen. Elke zielsmissie is uniek en vertelt alles over jou. Het helpt je om je af te stemmen op je hoogste Zelf. Het leidt je naar je doelen, gaven en lessen die jouw ziel voor deze incarnatie heeft bedoeld. Als je hier inzichten in krijgt, kan je jezelf en de wereld om je heen in heling brengen en thuiskomen bij jezelf. In de wereld waarin we nu leven waar ons verteld wordt wat we moeten doen en wie we moeten zijn, is dat belangrijker dan ooit. Het geeft je richting bij wat je te doen hebt op aarde, je zult je zelfverzekerder voelen en meer zelfliefde gaan ervaren. Het helpt je om je niet te laten afleiden en om te kunnen gaan met uitdagingen die op je pad zullen komen. 

Om hier zelf meer over te weten komen, heb ik een zielsreading laten doen. Ik wilde graag inzichten in mijn eigen kroniek krijgen. Wie ben ik op zielsniveau? In mijn puurste vorm, zonder de invloed van
mijn overtuigingen, de rollen die ik vervul, karma uit meerdere levens of mijn energetische blokkades. Juist in ons dagelijks leven zijn we vaak niet helemaal ons pure zelf. We zijn wie we denken dat we zijn, maar dit is gevormd door onze ouders, de maatschappij en heel veel andere invloeden in ons leven.

Levensenergie

We zijn allemaal gemaakt van levensenergie. Deze energie is onder te verdelen in acht verschillende kwaliteiten: de energie van compassie, manifestatie, orde, liefde, communicatie, waarheid, kracht en wijsheid. Elke ziel heeft al deze acht kwaliteiten, maar wel in een unieke verhouding. Dat zorgt ervoor dat we allemaal onze eigen unieke eigenschappen en gaven hebben. Mijn voornaamste energie (45%) is de energie van wijsheid. 

De energie van wijsheid

Wat is de energie van wijsheid en wat zegt dit over mij?

 

De energie van wijsheid is de verbinding van het universum naar het aardse leven. Mensen met deze energie zijn vaak wat stiller en bedachtzaam. Ze waarnemen veel en er ontgaat hen bijzonder weinig. Het zijn goede luisteraars en ze kunnen goed logisch nadenken. Ze weten snel tot oplossingen te komen wanneer een probleem zich voordoet. Ze komen snel tot de kern van het probleem. Een absoluut sleutelwoord is van deze energie is ‘beknopt’. Er worden niet veel woorden gebruikt en er zijn ook niet veel woorden nodig. Je bent geen prater, maar wat je zegt is wel absoluut raak. De gave die bij de energie van wijsheid hoort is eenvoud, efficiëntie en effectiviteit.

 

In je kracht staan met jouw energie

Als je weet wat jouw (voornaamste) levensenergie is, zet deze energie jou in je kracht en weet je waar jij het beste tot je recht komt. Het is belangrijk om situaties aan te pakken die jou niet dienen of achter je laat waar jouw energie niet gewaardeerd wordt. Dan kan het je alleen energie kosten. Het ligt niet aan jou of die ander. Jullie zijn gewoon geen energetische match met elkaar.

 

Mensen die je té stil vinden, mag je loslaten. Hun energie past niet bij jouw energie. Drama en irrationaliteit past ook niet bij je. Dit vermijd je het liefste. Helaas is er tegenwoordig genoeg aan de hand in de wereld. Soms lijkt het alsof niemand naar je wilt luisteren. Dan kan je er even ´klaar´ mee zijn. Laat dit een wake-up call zijn dat je je dan in een situatie begeeft waarin jij niet in je kracht staat. En dus mag je die situatie veranderen of verlaten. Het is je kompas voor het leven en zal positieve gevolgen hebben voor hoe je je voelt en hoe je je energielevels en gezondheid in balans kan houden.

Tip om aan de slag te gaan!

Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Dit boek van Linda Howe helpt om je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier. De tijd is rijp om je eigen spirituele autoriteit te worden en jezelf toegang te verschaffen tot deze waardevolle bron.

 

Het universum heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel?