Sportieve uitdaging 2024

Zoals elk jaar kies ik met een vriendin een sportieve uitdaging uit. De uitdaging moet ons fysiek en mentaal uitdagen, een goed doel ondersteunen én het liefst afwisselend zijn. Dat maakt het niet altijd even makkelijk om iets te vinden, maar ook dat is weer een uitdaging op zich.

Voor dit jaar hebben we gekozen voor de Mud Master voor KiKa. Op 29 september van dit jaar gaan we de uitdaging aan door 16km lang door water te rennen, door modder kruipen en obstakels te overwinnen. 

 

Het goede doel dit jaar is KiKa - kinderen kankervrij. Ieder kind verdient het om kankervrij te zijn en zonder zorgen op te groeien. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Een doel waar wij ons graag voor inzetten!

 

Onder de noemer Friends4Charity zetten wij ons jaarlijks sportief in voor een goed doel. Hiermee halen we geld op om het goede doel te ondersteunen. Het geld komt rechtstreeks terecht bij het goede doel. Aan het eind van de uitdaging maken we bekend hoeveel we hebben opgehaald.

 

Wil je op de hoogte blijven? Af en toe zal ik er iets over in mijn blog schrijven. Wil je doneren? Gebruik dan onderstaande link.