Over mij

Van jongs af aan had ik de behoefte om de wereld om mij heen te ontdekken. Ik wist gewoon dat er meer was, meer moest zijn. Vaak werd ik naïef genoemd, ook in mijn volwassen leven. Niets is minder waar. Mensen vinden het vaak wel beangstigend als je open en positief in het leven staat. Ze houden liever alles bij hoe ze het gewend zijn. Hoe meer men mij de beperkende overtuiging liet zien, hoe sterker ik de wil had om te laten zien dat het wél kon.

Een auto-ongeluk op mijn 26e met een zware whiplash als gevolg, zorgde ervoor dat ik opnieuw ging nadenken over mijn leven. Was ik nog wel tevreden? Wat had ik bereikt? Wat wilde ik nog bereiken? Toen het ongeluk gebeurde zat ik al een tijdje niet meer lekker op mijn plek. Op mijn werk niet, in mijn privéleven niet. Ik wilde aan ieders verwachtingen voldoen en rende mezelf compleet voorbij.

 

Die periode heb ik gebruikt om dat weer allemaal opnieuw uit te vinden. Weer kreeg ik te maken met de meningen van anderen: dat kun je toch niet, daar kun je je brood niet mee verdienen, zou je dat nou wel doen, wat als het nou niet gaat... tja... Wat als het nou allemaal wel lukt! En het is mij gelukt. Ik kreeg mijn droombaan, reisde vaak naar Afrika voor mijn werk en heb mijn leven mogen verrijken met mooie reizen die ik heb kunnen maken en vele landen en steden kunnen bezoeken die hoog op mijn lijstje stonden.

En nu heb ik mijn eigen bedrijf. Ook iets wat ik heel graag wilde, maar waarvan iedereen vond ´dat ik maar beter voor vastigheid kon kiezen´.

 

Ik ben moeder van een prachtige dochter op wie ik supertrots ben en nog steeds maken we mooie reizen. In coronatijd gaat dat nu wat lastiger, maar ook dichtbij huis is nog genoeg leuks om te ontdekken! Het gaat erom dat je de mogelijkheden ziet. Als je je daar op focust, dan heeft het leven je heel veel te bieden. En als je het spel van manifesteren en aantrekken snapt, dan weet je dat alles mogelijk is!

Het leven is altijd in beweging. Leer te dansen op deze bewegingen. Er zullen altijd leuke en minder leuke dingen gebeuren. Hoe we hiermee omgaan en welke lessen we hier uittrekken, is aan onszelf. We creëren ons eigen leven en het leven biedt altijd weer nieuwe kansen. Er is altijd meer, beter, leuker… Maar wees ook dankbaar voor wat je hebt en al hebt mogen bereiken. En als je écht gelooft in wat je wilt, dan zal je er komen! Als je het voelt, is het voor je weggelegd.. Ook voor jou!

Liefs Michelle