Leef je mooiste leven. Manifesteren kun je leren!

Met dit e-book leer je heel hands-on om jouw mooiste dromen, doelen en liefste wensen te manifesteren. Compleet met werkboek, affirmaties en oefeningen, want je leert het niet door erover te lezen en het aan de kant te leggen, maar door het ook écht te doen!

Je kunt dit voor elk doel of wens inzetten en gebruiken. Steeds weer opnieuw. Je hebt er dus je leven lang iets aan!

Je droomt van een mooi leven...

Je ziet bij anderen hoe leuk ze het hebben. Bij hen lijkt alles te lukken: ze hebben een leuke baan, een prachtig gezin, die leuke liefde naast zich. Ze gaan lekker op vakantie of maken mooie reizen. Leuke stedentripjes of weekendjes weg, ja wie droomt daar nou niet van? Of die ene droomauto of het huis wat je altijd al hebt willen hebben. Je denkt ´hoe doen ze dat toch´ of ´waar betalen ze het allemaal van´.

 

Je probeert het ook. Jou moet het toch ook kunnen lukken. Elke keer neem je je voor om dit jaar er écht voor te gaan. Die kilo´s moeten eraf, je wilt gezonder gaan leven. Meer sporten, gezond eten. Je gaat voor een salarisverhoging of nieuwe carrièrekansen. En die liefde aan je zijde, dat wordt nu toch ook echt wel eens tijd! 

 

Vervolgens begin je vol goede moed aan je mooie voornemens en al snel raak je ook weer net zo snel gedemotiveerd. Want het lukt je niet. Je kunt het niet. Volhouden is best lastig als het tegenzit. En het is ook best eng allemaal, want daar waar je nu zit, is het best vertrouwd en veilig. Eigenlijk is het ook wel best zo. Waarom zou je nog iets anders willen. Je hebt het toch prima zo?

 

Dus scroll je weer verder. Blijf je zitten waar je zit en neem je je ´goede´ voornemens weer mee het nieuwe jaar in. Of je laat die ´goede´ voornemens voortaan maar helemaal achterwege. en begin je maar niet meer aan. Want het lukt toch niet.

 

Om vervolgens weer met een ontevreden gevoel te blijven zitten..

Misschien herken je het wel

Herken je dit vicieuze cirkeltje waarin je ronddraait? Je wilt wel anders, maar je weet niet zo goed hoe. Het lukt niet zo goed alleen.

 

Of je voelt je niet zo goed begrepen door de mensen om je heen.

 

Als je niet tevreden of gelukkig bent op de plek waar je nu bent in je leven, blijf dan ook niet op die plek, maar zorg ervoor dat je in beweging komt. 

 

Hoe fijn zou het zijn als je een handleiding kreeg bij dit leven en je tools in handen had om dingen te veranderen. Of niet dan? Dat zou het leven een stuk makkelijker maken. Toch? 

 

Zelf dacht ik vroeger ook nog weleens: ´waarom overkomt mij dit nu?´. ´Waarom trek ik x, y of z altijd aan?´ Vaak voelde het alsof het leven ´oneerlijk´ was.. Tot ik inzag wat er fout ging en hoe ik hier zelf invloed op had. Toen veranderde alles voor mij!

 

Ik voelde hoe ik de dingen voor mezelf kon veranderen. Hoe ik invloed erop had in plaats van dat alles mij maar steeds overkwam. Ik voelde letterlijk de shifts die mijn leven ging maken en hoe het universum vóór mij werkte in plaats van het gevoel dat het altijd maar tegen zat.

 

Dat gevoel gun ik jou ook.

 

Want er is niks fijner dan dat te kunnen voelen en daarop te kunnen anticiperen.

 

En het mooie is: je kunt dit steeds weer opnieuw inzetten. Voor elke droom of wens, keer op keer. Het universum is oneindig. Het is niet ´klaar´ met ons na 1x iets vragen. Als je dit spel begrijpt en weet hoe je ermee kunt spelen, dan ligt er een hele mooie toekomst voor je in het verschiet.

Je hoeft het niet alleen te doen

In niemands leven is alleen maar positiviteit  of gaat het alleen maar makkelijk en goed. Iedereen krijgt te maken met tegenslag, met slingerpaadjes op zijn pad en obstakels. die je moet nemen Het leven kent nu eenmaal flaws. en gaat met ups en downs. Dat is het leven. Alles wat we tot nu toe in ons leven zijn tegengekomen, heeft ons gemaakt tot wie we vandaag zijn. Wees daar ook dankbaar voor ♥

 

Maar...

we hebben wel invloed op hoe we met deze flaws omgaan. Onze mindset is hierin alles bepalend.

Wil jij de rest van je leven op dit punt blijven zitten of wil je kijken of er nog meer is weggelegd voor je?

Wil je verder, met jezelf, groeien als persoon en het creëren van je eigen mooie leven?

 

Met het creëren van een leven vol passie!

 

Hoe fijn is het als je de tools in handen krijgt.

Dat je stap voor stap meegenomen wordt.

Dat je precies leert hoe je die shift kan maken.

Dat óók jij je doelen kunt verwezenlijken en je mooiste dromen en liefste wensen kunt laten uitkomen.

Zodat je je eigen leven kunt creëren, precies zoals jij het zou willen.

Precies zoals jij vindt dat het eruit zou moeten zien.

 

Wacht dan niet langer en download mijn e-book ´Leef je mooiste leven´. Hoe dit eruit komt te zien, is voor iedereen anders. Iedereen heeft andere doelen, dromen en wensen in zijn leven, maar de tools die je ervoor gebruikt, zijn wel hetzelfde.

Dus wat jij ook wilt in je leven: je kunt hiermee aan de slag!

En je kunt het steeds weer opnieuw inzetten, voor elk nieuw doel die je bedenkt of droom die je hebt.

 

Leid je eigen leven in plaats van dat het leven jou leidt!

 

Neem het heft nú in eigen handen en pak de controle over je leven terug. Alleen jij kan de leider van jouw leven zijn.

 

Voor slechts €20 kun je hiermee direct aan de slag en jouw mooiste leven creëren. 

Als je met het e-book aan de slag gaat:

 • weet je wat manifesteren is
 • weet je wat het universum voor je doet
 • weet je hoe de wet van aantrekking werkt
 • weet je hoe je een shift kunt maken
 • heb je een positieve(re) mindset
 • weet je wat jou altijd heeft tegengehouden
 • en hoe je dit kunt ombuigen
 • heb je je eigen affirmaties gecreëerd
 • kun je je eigen dromen en doelen visualiseren
 • weet je welke acties je hieraan moet verbinden
 • en kun je jouw mooiste resultaten behalen

Wat anderen erover zeggen