Download mijn gratis e-book met 5 tips om te manifesteren

Je bent hier niet zonder reden. Je wilt meer uit het leven halen. 

 

Je wilt nieuwe stappen maken om je geluk, liefde, zelfvertrouwen,

je gezondheid of je carrière te boosten.

 

Je wilt meer balans in je leven, meer tijd en energie overhouden voor je kinderen en partner. Of juíst die leuke liefde eindelijk vinden, zodat je niet meer alleen op de bank zit.

 

Je wilt betere en gezondere keuzes maken, voor jezelf. Omdat het nú echt tijd voor jou is!

 

Zoals Einstein al zei:

´We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them´

 

En zoals Abraham Lincoln ooit zei:

´De meeste mensen zijn net zo gelukkig als ze besluiten te zijn´

 

Ik heb goed nieuws voor je: het is ook voor jou weggelegd! Alles waarvan je droomt, het jezelf toewenst of iets wat helemaal jouw passie is, kun je manifesteren. Manifestatie is een hele mooie tool om jouw leven de richting te geven die je graag op wilt. Manifesteren kun je leren.. Je eigen mooie leven kun je creëren.

In dit e-book gaaf ik je 5 tips én een hele praktische oefening. 

 

Je kunt er dus direct mee aan de slag!

Waarom het jou tot nu toe nog niet gelukt is...

Je denkt misschien: ik heb het al zo vaak geprobeerd. Het lukt me niet, ik kan het niet. Vaak vol goede moed begonnen, maar ook net zo vaak weer het bijltje erbij neergegooid. Of je hebt tot nu toe de dingen gedaan om een ander te pleasen. Misschien omdat je geen ´nee´ durft te zeggen of ´omdat het nu eenmaal zo hoort´ en het van je verwacht wordt.

 

Maar is het ook wat je zelf wil? Is dit waar jij gelukkig van wordt?

 

Je wilt een leven zonder zorgen en stress. Misschien heb je altijd een stuk maand over aan het einde van je salaris. 

Je bent het zat om altijd maar tijd tekort te hebben of uitgeblust te zijn als je ´s avonds thuis komt en je man en kinderen óók je onverdeelde aandacht willen. 

Je wilt af van de overtollige kilo´s. Je wilt graag dat maatje kleiner kunnen kopen.

Je bent het zat om je futloos en ongezond te voelen.

 

Je wilt een leven die zich niet alleen maar vervult met negativiteit. De mensen om je heen, je eigen gedachtes of negatieve gebeurtenissen die steeds maar lijken te gebeuren.

 

In plaats daarvan, wil je:

Een leuk en zorgeloos leven. Genoeg geld hebben om leuke dingen te kunnen doen. Niet elk dubbeltje om hoeven te draaien..

Je gelukkig voelen. Blij en energiek zijn.

Meer energie hebben.

Meer tijd met je gezin door kunnen brengen.

Eindelijk die leuke baan kunnen vinden. of die spannende carrière move kunnen maken.

Weer van jezelf houden.

En doe dan die leuke partner ook maar gelijk! 

Prettig voelen in je eigen lichaam en weer fit en vitaal door het leven gaan.

Een positief leven hebben.

Lieve en leuke mensen om je heen hebben.

Het beste uit jezelf kunnen halen.

Mensen om je heen hebben, die je kunnen steunen, stimuleren en inspireren.

Stel jezelf de volgende vragen

- sta ik ´s ochtends blij op?

- doe ik de dingen die ik graag doe?

- volg ik mijn grootste passie?

- voel ik mij blij en voldaan aan het einde van de dag?

- voel ik mij dankbaar voor alles wat ik al heb?

- focus ik mij op de dingen die mij gelukkig maken?

- heb ik controle over hoe mijn dagen verlopen?

- ben ik gezond?

- voel ik me fit en vitaal?

- voel ik de juiste energie?

- heb ik een positieve mindset?

- omring ik mij met fijne mensen die mij steunen, waardoor ik het beste uit mezelf kan halen?

- haal ik het beste uit mijzelf?

- zet ik mezelf op de eerste plaats?

- zorg ik goed voor mezelf?

 

Hoeveel van deze vragen heb je er met ´nee´ beantwoord? Heb je twee of meer vragen met ´nee´ beantwoord, dan wordt het hoogtijd dat je daar iets aan gaat doen en ben je hier op de juiste plek aangekomen. De juiste tijd, op de juiste plek, zullen we maar zeggen. 

 

Toen ik over de wet van aantrekking hoorde en dit ging toepassen, voelde ik letterlijk dat mijn leven ging veranderen. Ik begon andere dingen aan te trekken, andere mensen. De dingen lukten in plaats van dat het mislukte. Er kwam een enorme positieve flow. Voelde letterlijk dat het leven een shift ging maken.

 

En ik gun jou dit ook! Te weinig mensen zijn hier nog bekend mee of weten het niet goed toe te passen. Vaak onbewust. Dat is echt zonde, want als je eenmaal de tools in handen hebt, kunt je alles manifesteren wat je maar wilt, klein en groot.

 

En ik verzeker je, wanneer je eenmaal door hebt hoe het universum werkt, zal het life changing voor je zijn. Je gaat meer impact, flow, vrijheid, geluk en liefde ervaren. Het universum is er voor iedereen. Ook voor jou ♥

Om jouw mooiste leven te kunnen leven, ga je aan de slag met:

 

  • wat de wet van aantrekking is
  • hoe je het universum voor jou kunt laten werken
  • wat jou tot nu toe heeft tegengehouden en waarom het dus nog niet gelukt is
  • hoe je een shift gaat maken en je niet meer laat tegenhouden door twijfel, onzekerheid of angst
  • hoe je in de juiste energiefrequentie komt
  • hoe je jouw mooiste dromen en liefste wensen wel kunt manifesteren
  • en hoe dit life changing voor je gaat werken. 

 

Wacht niet langer, download mijn GRATIS e-book en begin nú met manifesteren!

Wat anderen erover zeggen

Manifesteer je mooiste leven!

Het universum is altijd en overal hard voor ons aan het werk. Ook nu! Nu je hier terecht bent gekomen, stuur je ook een boodschap naar het universum. Je hebt je intentie afgegeven. Je bent klaar voor je volgende stap. Je bent klaar om zelf het heft in handen te nemen en de leider van jouw leven te worden. Jóuw mooiste leven welteverstaan. 

 

Op elk gebied van je leven kun je manifesteren. Alle tips en oefeningen zijn toe te passen op elk gebied in je leven, ongeacht de droom, wens of doel die je wilt manifesteren. En je kunt ze keer op keer gebruiken, zonder limiet.

 

Dus waar zou je nog op wachten?

Doet het!

Nu.

En start jouw mooiste leven ♥

Over mij

Van jongs af aan had ik de behoefte om de wereld om mij heen te ontdekken. Ik wist gewoon dat er meer was, meer moest zijn. Vaak werd ik naïef genoemd, ook in mijn volwassen leven. Niets is minder waar. Mensen vinden het vaak wel beangstigend als je open en positief in het leven staat. Ze houden liever alles bij hoe ze het gewend zijn. Hoe meer men mij de beperkende overtuiging liet zien, hoe sterker ik de wil had om te laten zien dat het wél kon.

 

Op mijn 15e kreeg ik een paard. Mijn paard was zwart met woeste manen, precies zoals ik het mij altijd had voorgesteld als ik ooit een eigen paard zou hebben. Niet dat dat zomaar vanzelfsprekend was, want een paard aanschaffen is één ding, maar onderhouden nog vele malen duurder. En mijn ouders waren geen rijke ouders. Dus eigenlijk was dat een ver-van-mijn-bed-grote-droom. Tóch kwam uiteindelijk dat paard er. Rambo. Liefde op het eerste gezicht! Maar... er zat ook een hele grote maar aan. Hij was prachtig, maar zeer woest. Hij was verkeerd behandeld geweest, niet goed verzorgd en helemaal verpest om er gewoon fijn op te kunnen rijden. Niemand kon hem aan. Maar ik zag de uitdaging en liet mij niet uit het veld slaan. Iedereen verklaarde mij voor gek. En hoewel ik op dat moment helemaal niets met hem kon beginnen (je wilt niet weten hoe vaak ik eraf gevallen ben en hoe vaak hij er met mij vandoor ging zodra ik erop zat), zei ik: ik word Z-dressuur met hem! Je begrijpt, ik werd compleet uitgelachen. Ik ben aan de slag gegaan, bloed-zweet-tranen, maar ik had altijd dat eindplaatje in mijn hoofd. Een paar jaar later konden we Z-dressuur starten.

 

Een auto-ongeluk op mijn 26e met een zware whiplash als gevolg, zorgde ervoor dat ik opnieuw ging nadenken over mijn leven. Was ik nog wel tevreden? Wat had ik bereikt? Wat wilde ik nog bereiken? Toen het ongeluk gebeurde zat ik al een tijdje niet meer lekker op mijn plek. Op mijn werk niet, in mijn privéleven niet. Ik wilde aan ieders verwachtingen voldoen en rende mezelf compleet voorbij.

 

Op dat moment lag mijn hele leven op zijn kop en was ik aan huis gekluisterd en waren fysio en andere therapieën mijn enige ´uitjes´. Die periode heb ik gebruikt om mijn leven weer opnieuw uit te vinden. Ik ging zelfs naar een andere stad verhuizen. Na 5 jaar volledig afgekeurd te zijn geweest, wilde ik koste wat het kost weer terugkeren in de maatschappij. Ik kreeg mijn droombaan, reisde vaak naar Afrika voor mijn werk en heb mijn leven mogen verrijken met mooie reizen die ik heb kunnen maken: Zuid-Afrika, Cuba, Caribbean, IJsland, USA, Vietnam, Singapore, Albanië, Athene, Israël, Macedonië, Marokko en nog veel meer.

 

Als ondernemer mag ik andere mensen helpen om hun leven een stukje mooier te maken. Mezelf blijven ontwikkelen en blijven leren in dit leven, vind ik enorm belangrijk. Zo leer ik mezelf ook steeds beter kennen en word ik een betere versie van wie ik al was. Ondertussen ben ik ook moeder geworden van een prachtige dochter op wie ik supertrots ben. We wonen samen met onze hond. Onze hond woont nu ruim 2 jaar bij ons en is een rescuehond uit Curaçao., gedumpt door haar baasje om haar een vreselijke dood te laten sterven. Dans loopt als een rode draad door ons leven en neemt een belangrijke plek in. We houden allebei van het theater, zowel voor- als achter de schermen, en doen graag dingen samen zoals weekendjes weg, samen shoppen, films kijken, spelletjes doen, musea bezoeken en iets van de wereld zien.

 

Het leven is altijd in beweging. Leer te dansen op deze bewegingen. Er zullen altijd leuke en minder leuke dingen gebeuren. In niemands leven gaat het alleen maar goed. Iedereen krijgt te maken met zijn of haar eigen battles. Hoe we hiermee omgaan en welke lessen we hier uittrekken, is aan onszelf. We creëren ons eigen leven en het leven biedt altijd weer nieuwe kansen. Er is altijd meer, beter, leuker… Maar wees ook dankbaar voor wat je hebt en al hebt mogen bereiken. En als je écht gelooft in wat je wilt, dan zal je er komen! Als je het voelt, is het voor je weggelegd. ♥